UNIBET BONUS DE LA OMNIBET.RO

UNIBET » Bonus » Pariuri Sportive

UNIBET » Bonus » Pariuri Sportive

 Unibet este unul dintre brandurile cele mai cunoscute din industria pariurilor online preferata de romani si foarte cunoscuta in randul competitorilor din acelasi domeniu, chiar daca la origine este o companie suedeza, foarte respectata si accesata pe piata de profil din Europa. A fost fondata in 1997 si lansata online in 1999, in limba engleza si suedeza. Unibet Group, cum se numeste oficial, are peste 15 milioane de utilizatori inregistrati, gestionati de peste 1000 de angajati si functioneaza dupa sloganul “By players, for players”, ceea ce ne spune clar ca jucatorii sunt prioritatea numarul si sunt ei cei care dicteaza trendurile in operatiunile, promotiile si beneficiile pe care le ofera compania prin intermediul platformelor Unibet, disponibile la nivel international.

Unibet este licentiata in Malta, Regatul Unit, Alderney si Gibraltar, plus cateva licente locale, cum ar fi Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Belgia, Austria si Romania.  

Opereaza nu numai pe nisa pariurilor sportive, dar ofera si jocuri de poker, cazinou, bingo, motive pentru care securitatea tranzactiilor este o prioritate pentru companie. Prestigioasa companie ofera servicii de pariere in peste 100 de tari in lume. In semn de recunoastere, Unibet a primit titlul de “Cea mai buna agentie de pariuri” in anul 2006, 2008 si 2009, oferit de revista eGaming.

Interfata si designul acesteia, la fel si functionalitatea site-ului a suferit multe schimbari de-a lungul timpului pentru ca trebuit optimiat si updatat in functie de evolutia lucrurilor in domeniul online, in functie de cererile clientilor, dar a reusit cu brio sa ajunga la o formula cu adevarat profesionala, care se pliaza extraordinar pe nevoile utilizatorilor. Interfata opereaza in flash, este foarte usor de folosit, se incadreaza intr-o paleta de culori curata, care scoate in evidenta logo-ul Unibet. Clientii reusesc sa plaseze pariuri fara sa intampine obstacole, intarzieri sau distrageri de atentie. La fel de operativa este si aplicatia Unibet pentru mobil, compatibila cu sistemele android si iOs sau tableta. Inca un aspect important si foarte valoros eeste faptul ca platforma este disponibila in peste 15 limbi straine, o deschiddere fantastica catre client, indiferent de originile acestuia.

Departamentul asistenta clienti, foarte operativ, dupa cum era de asteptat de altfel, dupa atatia ani de experienta si o astfel de extindere la nivel mondial. Cateva dintre limbile straine in care suportul este oferit sunt urmatoarele: daneza, norvegiana, suedeza, limba rusa, limba ungara, germana, franceza, lituaniana, portugheza, poloneza, limba ceha, limba romana. In Romania, Unibet ofera clasicele optiuni de contact, iar cel mai folosit serviciu este Live-Chat-ul, disponibil zilnic intre orele 11.00 - 00.00, cu rata de raspuns imediata. Email-ul este la fel de operativ, iar adresele furnizate pentru jucatorii romani sunt urmatoaarele: documents-ro@unibetsupprt.com (folosit pentru trimiterea eventualelor documente) si info-ro@unibetsupport.com (folosit pentru cererea de informatii) intre orele 11.00 - 23.00. Puteti accesa deasemenea sectiune FAQ(intrebari frecvente), sectiune care de multe ori raspunde intrebarilor dvs.

Metodele de plata sunt cele pe care jucatorii experimentati le cunosc deja  si anume pentru depozite si retrageri sunt acceptate cardurile de debit/credit Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, iar durata tranzactiei variza in functie de instrumentul folosit. Modalitatile mai simple si mai rapide sunt portofelele electronice precum Skrill, NETELLER, paysafecard cu durata tranzactiilor in medie de 12 ore  sau transferul bancar, cu durata de tranzactie mai extins(poate dura de la 3 la 5 zile lucratoare) decat a celorlalte modalitati de plata. Mai multe informatii despre comisioane la depunere/retragere veti gati la sectiunea dedicata platilor din cadrul https://www.unibet.ro/ .

Sporturile pe care utilizatorii pot paria, sunt multiple, cum era de asteptat de altfel. Bineinteles ca punctele de atractie si in cazul Unibet ca si-n cazul altor case de pariuri internationale, sunt sporturile ca fotbalul, tenisul, baschetul incluzand toate ligile mari si campionatele importante aferente. Un lucru pe care Unibet il face putin altfel decat alte agentii este faptul ca are ca au limite restranse cand vine vorba de ligi nu foarte cunoscute, pentru ca marjele de eroare pot fi considerabile, asa ca prefera sa nu riste, dar daca vorbim despre ligile importante la fotbal sau baschet spre exemplu, atunci sunt “all-in”, oferind oportunitatea utilizatorilor sa acumuleze castiguri considerabile. Bineinteles ca aceasta sectiune acopera zeci de alte sporturi, cu sute de evenimente disponibile in timp real.

Ofera in schimb cote foarte bune la fotbal, mai ales ligile nordice, lucru apreciat si cautat in randul pariorilor, in general. Unibet este printre companiile din topul celor care ofera cele mai bune cote, asta se poate vedea pe site-urile de specialitate, site-uri de comparatie a cotelor de pariere. Faptul ca platforma lor este una dintre cele mai accesate platforme de profil online(intre primi 10), ne arata faptul ca Unibet ofera cote care sunt apreciate in randul jucatorilor, de obicei este un indicator important in aprecierea site-urilor de pariuri. In completarea celor mentionate deja, vrem sa audaugam faptul ca Unibet are o marja de pariere medie inferioara, spre deosebire de competitorii sai de top, ceea ce vine direct in avantajul jucatorilor, oferindu-le sansa la castiguri mai mari.

Live betting-ul si in-play-ul merg mana-n mana in cazul plasarii de pariuri live, iar aceste optiuni au fost foarte bine spculate de companie, oferind astfel clientilor o experienta “sportiva” interactiva, placuta si care te angajeaza direct in evenimentul in plina desfasurare. Jucatorii par sa fie extrem de atrasi de posibilitatea de a paria in timp ce evenimentul se desfasoara, decat inainte ca acesta sa inceapa. Aici putem mentiona si seerviciul de live-streming si Unibet TV, instrumente online aditionale, care face ca utilizatorul sa acceseze usor si rapid orice informatie, informatie care este redata in timp real, doar cu o conexiune buna la internet. Aplicatia mobila pentru pariuri este disponibila pe site-ul lor, suporta si dispune de toate cele mentionate mai sus, asa ca puteti sa va bucurati de serviciile lor, chiar oriunde si oricand.

Promotiile si bonusurile sunt numeroase, dar noi vom mentiona doar bonusul de bun venit, iar despre restul ofertei puteti afla detalii accesand https://www.unibet.ro/promotions/sportsbook-promotions . Bonusul de bun venit nu va fi primit in mod automat dupa inregistrarea contului, dar utilizatorul va trebui sa aleaga un bonus la categoria la care doreste, adica pariuri sportive, cazinou sau poker. Daca veti alege bonusul pentru pariuri sportive, acesta este in valoare maxima de 250 RON si merge pe principiul inapoierii banilor investiti in primul pariu in limita a 250 RON.